Kód: 77
Kategorie: Metodická insipirace
Výchozí jazyk: Čeština
Cílové jazyky: Čeština
Stupeň: SOU a SOŠ
Autor: Kolková Kateřina
Rozsah: vět: 23, lekcí: 2,
Zaměření:
Témata
Popis kvality:
Zvuková nahrávka školní
K titulu:
Téma – komunikace v restauraci
V prvním cvičení se podíváme na správnou obsluhu hosta a ve druhém
cvičení si ukážeme nešvary u stolu.
Klíčová slova: gastronomie, číšníci
Náhled | Stáhni titul [ 1.73 MB ]
Soubory *.jbb lze otevřít jen v programu Jazyky bez bariér.
Program si můžete stáhnout a vyzkoušet 1 měsíc. Pak je třeba zaregistrovat.
Od září 2012 můžete objednat školní i domáci verzi ZDARMA.
Copyright © Ing. Dagmar Rýdlová | IDEAS ADVERTISING s.r.o. | Powered by Marcus | Mapa webu
Vložte komentář